Τα live της εβδομάδας

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, αν μένετε ανατολικά, το Θέατρο ΚΑΠΠΑ στην Παραλία της Περαίας οργανώνει συναυλία στις 21:00, με εισιτήριο 5 ευρώ, με το Duo Terpsis (φλάουτο Νίκος Ζήσης και κιθάρα Ευαγγελία Παράσχου). Στο θέατρο ΒΕΡΓΙΝΑ του Regency Casino, στις 22:00, με εισιτήριο 8 ευρώ, η Ευρυδίκη ερμηνεύει τα προσωπικά της αγαπημένα κομμάτια. Στο κέντρο της πόλης, στο ΓΑΙΑ LIVE, οργανώνεται στις 21:00, με είσοδο 3 ευρώ, το Indie Fest vol. ΙΙ, όπου θα εμφανιστούν τρία νέα και υποσχόμενα ονόματα της indie σκηνής της πόλης: The Rundays, Sonic Rage και Laissez Faire, ενώ θα ακολουθήσει dj πάρτυ από τους Bright Side. Στο ΞΕΦΩΤΟ, η Φωτεινή Βελεσιώτου στις 23:00, με αντίτιμο 10 ευρώ, θα ερμηνεύσει ρεμπέτικα, λαϊκά και έντεχνα. Στα δυτικά, στο BLOCK33, στις 21:00 και με 8 ευρώ, οι Koza Mostra θα παρουσιάσουν το άλμπουμ τους Keep up the rhythm, με τη φιλική συμμετοχή του Αγάθωνα και του Big Shine.

live evdomadas-voula savvidh

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, ανατολικά, εκτός από το Μπλε ταξίδι της Ευρυδίκης, μπορεί κανείς να ακούσει τη σπουδαία Ελένη Βιτάλη στο LOVE CASUAL LIVING στις 22:30, με εισιτήριο 10 ευρώ. Στο κέντρο της πόλης, στα Λαδάδικα, το ΞΕΦΩΤΟ παρουσιάζει στις 23:00, με 10 ευρώ, τη σπουδαία (αλλά παραγνωρισμένη) Βούλα Σαββίδη και το ΓΑΙΑ LIVE στις 22:00, με 5 ευρώ, αγνό ψυχωμένο garage punk από τους Social End Products και τους Frantic Five. Λίγο πιο πάνω, στην Πλατεία Αντιγονιδών και στο χώρο τέχνης SOURLIBOOM, θα παρουσιαστεί στις 21:00, με εισιτήριο 8 ευρώ (5 για φοιτητές και ανέργους) η μουσική παράσταση Cinema Paradiso με τον Γιάννη Σαββίδη στο βιολί και τη Βαλέρια Χαριτίδου στο πιάνο. Δυτικά στο STAGE στις 22:30 (εισιτήριο 15 ευρώ) ανεβαίνει το Μαζί αυτοσχεδιάζουμε, με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μίλτο Πασχαλίδη, Δήμητρα Παπίου, Δημήτρη Σταρόβα και Opera Chaotique. Επίσης, ο Χρήστος Θηβαίος εμφανίζεται με τους Mr. Highway Band στο CLUB ΜΥΛΟΥ στις 22:30, με εισιτήριο από 6 έως και 12 ευρώ.

live evdomadas-Christos Thivaios

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, εκτός από τη Βιτάλη (με εισιτήριο 5 ευρώ αυτή τη μέρα), ανατολικά εμφανίζεται μαζί με τους Kazoo στο THEA ROCKBAR στους Νέους Επιβάτες στις 21:00, με είσοδο 10 ευρώ, ο Λάκης Παπαδόπουλος (με τα Ψηλά Ρεβέρ). Την ίδια ώρα, και με είσοδο 7 ευρώ, εμφανίζονται στη ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι αδελφοί Πρατσινάκη 5.

Την Τρίτη 26 Μαρτίου, οι Fanela Rige παίζουν στις 22:00 στο PICADILLY, ενώ την ίδια ώρα στη ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ εμφανίζονται οι Psychic Ills με τους This Is Nowhere (εισιτήριο 12-15 ευρώ). Στο LOVE CASUAL LIVING επίσης, μπορείτε με 15 ευρώ να δείτε και να ακούσετε, αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, τους Puressence σε ένα ακουστικό σετ.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου, αλλά και την επομένη, από τις 21:00 και μετά, μπορείτε με 19 ευρώ να δειπνήσετε υπό τους ήχους της πιανιστικής μονομαχίας των Γρηγόρη Σιμαδόπουλου και Χρήστου Δίγκα και της φωνής της Ελευθερίας Μυτυλιού στο ALFREDO’S GRAND DINING.

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου η μοναδική -πλην όμως εξαιρετική- επιλογή είναι αυτή του Δημήτρη Ζερβουδάκη και της Σοφίας Γεωργαντζή στη ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ στις 21:00, με εισιτήριο 10 ευρώ.

Καλή ακρόαση, ό, τι κι αν επιλέξετε!

Μαριάννα Βασιλείου