2ο Φεστιβάλ Δάσους

2ο Φεστιβάλ Δάσους

2ο Φεστιβάλ Δάσους

2ο Φεστιβάλ Δάσους Παραστάσεις Ιουλίου – Αυγούστου – Σεπτεμβρίου με την υπογραφή του ΚΘΒΕ

Θέατρο Δάσους

Ιούλιος

Θέατρο: Τετάρτη 6 και Πέμπτη 7 Ιουλίου: «Επτά επί Θήβας» του Αισχύλου, από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.Επτά επί Θήβας

Μπαλέτο: Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Ιουλίου: «Η λίμνη των κύκνων» του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, από τις ομάδες Moscow Classical Ballet και Russian Ballet Theater

Θέατρο: Τετάρτη 13 Ιουλίου: «Αριστοφανειάδα», από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) Κρήτης.

Μουσική: Δευτέρα 18 Ιουλίου: Συναυλία με τη Δήμητρα Γαλάνη, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τη Γιώτα Νέγκα.Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα

Θέατρο: Δευτέρα 25 και Τρίτη 26 Ιουλίου:«Συρανό» του Εντμόν Ροστάν, σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία Γιάννη Κακλέα.

Θέατρο: Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Ιουλίου: «Ορέστεια» του Αισχύλου, μια συμπαραγωγή της ομάδας «Λυκόφως» με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

 

Αύγουστος – Σεπτέμβριος 

Θέατρο: Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Αυγούστου: «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε μια πρώτη συνεργασία του Εθνικού Θεάτρου με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου.

Θέατρο: Τετάρτη 31 Αυγούστου και Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου: «Πλούτος» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία και διασκευή Γιώργου Κιμούλη.

Θέατρο: Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου: «Το καπλάνι της βιτρίνας» της Άλκης Ζέη, σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Ανδρομάχης Χρυσομάλλη.

Θέατρο: Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου: «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, από το Εθνικό Θέατρο.

 

Παράλληλες εκδηλώσεις

Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

Θέατρο: Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου: «Από το Σκοτάδι στο Φως: Οχτώ Αποσπάσματα Αρχαίων Τραγωδιών», από τη Θεατρική Ομάδα Κωφών «Τρελά Χρώματα».

Χορός: Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου: «ΑΝΑΜΕΣΑ», από την Ομάδα Χορού VIS MOTRIX.