Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2016

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2016

 

Παρασκευή 1 Ιουλίου: Δεύτερη μέρα από το διήμερο Brass Band, με μερικές από τις πιο αξιόλογες φιλαρμονικές ορχήστρες της Ελλάδας. Στη σκηνή θα βρεθούν, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Καλαβρύτων, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Καλαμαριάς και Ορχήστρα Σαξοφώνων KUKLUXSAX. Η συναυλία θα αρχίσει στις 21:30 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

 

Κυριακή 3 Ιουλίου: Οι φίλοι του μπαλέτου θα απολαύσουν τα μοναδικά Αυτοκρατορικά Μπαλέτα της Ρωσίας σε μια μεγαλειώδη παράσταση. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 20:00. Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 20 ευρώ για τη γενική είσοδο και στα 15 ευρώ για τα παιδιά και τους φοιτητές.

 

Δευτέρα 4 Ιουλίου: Στη σκηνή θα ανέβουν οι απολαυστικοί Pink Martini με κομμάτια όπως το «Je ne veux pas travailler», και το «Amando mio». Η συναυλία θα αρχίσει στις 20:00. Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 34, 27 και 22 ευρώ για τη γενική είσοδο και στα 18 ευρώ για τους φοιτητές και τους ανέργους.

 

Τρίτη 5 Ιουλίου: Η ιέρεια των σεφαραδίτικων Yasmin Levy σε μια μοναδική καλοκαιρινή εμφάνιση. Η παράσταση θα αρχίσει στις 21:30. Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 20 και 15 ευρώ για τη γενική είσοδο και στα 12 ευρώ για τους φοιτητές.

 

Πέμπτη 7 Ιουλίου: Το «παρών» θα δώσουν στη σκηνή η Κρινιώ Νικολάου και η Δέσποινα Ολυμπίου. Η παράσταση θα αρχίσει στις 21:30. Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 10 ευρώ για τη γενική είσοδο και στα 6 ευρώ για τα παιδιά, τους φοιτητές και τους ανέργους.

 

Δευτέρα 11 Ιουλίου: Η Φωτεινή Βελεσιώτου με κομμάτια από τη δική της δισκογραφία καθώς και γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών θα βάλει τη δική της υπογραφή στο φετινό φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών. Η συναυλία θα αρχίσει στις 21:30. Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 12 ευρώ για την προπώληση, στα 14 ευρώ για τη γενική είσοδο και στα 12 ευρώ για τους φοιτητές και τους ανέργους.

Φωτεινή Βελεσιώτου

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.