Ένα εξοχικό παρακαλώ

Δύο παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη – Δελίνα Βασιλειάδη

Ένα εξοχικό παρακαλώΈνα εξοχικό παρακαλώ

Από την Παρασκευή 17 Μαρτίου έως την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου κάθε Παρασκευή στις 21:15 και κάθε Σαββατοκύριακο στις 18:15 και στις 21:15 το Θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ παρουσιάζει την παράσταση Ένα εξοχικό παρακαλώ του Γιώργου Φειδα σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου. Παίζουν οι Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριος Αθανασίου, Άρης Τσάπης, Σοφία Μανωλάκου κα

Σχεδόν σαράνταΣχεδόν σαράντα

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Οκτωβρίου, μία από τις καλύτερες stand up comedy παραστάσεις, μία από τις πιο αστείες κωμωδίες της προηγούμενης σεζόν, επιστρέφει ανανεωμένη! Σχεδόν Σαράντα! Η τρίτη σόλο παράσταση του πλέον αγαπημένου κωμικού στο ελληνικό stand up comedy Γιώργου Χατζηπαύλου, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Από την Παρασκευή 3 Μαρτίου και για 9 οριστικά τελευταίες παραστάσεις στη μικρή σκηνή του Θεάτρου Αθήναιον! Μετά τις sold out παραστάσεις του τη σεζόν που πέρασε, ο Γιώργος επιστρέφει με την παράσταση που αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα, αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή και όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας! Θα παρακολουθήσετε μια αναδρομή σε όλες τις φάσεις της ζωής του άντρα μέχρι τα σαράντα που, μεταξύ άλλων, εξετάζει: Το μυστήριο του «τί συμβαίνει μετά τα σαράντα»; Τί συνειδητοποιεί ένας άντρας στην εφηβεία; Ποια είναι τα 2 βασικά αξιώματα που πρέπει μια γυναίκα να γνωρίζει για τους άντρες; Ποια είναι τα 43 βασικά αξιώματα που ένας άντρας πρέπει να γνωρίζει για τις γυναίκες; Πώς θα είναι στα γεράματα οι γενιές που τώρα είναι δες; Πώς λειτουργεί ο μικρός κάφρος που όλοι κρύβουμε μέσα μας; Πότε μεγαλώνεις πραγματικά; (spoiler: Ποτέ) Μια παράσταση που (δεν) θα μας διδάξει, που (δεν) θα μας προβληματίσει ΚΑΙ που θα μας κάνει να γελάσουμε ΠΟΛΥ!!! Opening act: Αλίκη Τσακούμη.

Παραστάσεις: Παρασκευή 3, 10 & 17 Μαρτίου στις 21:30. Σάββατο 4, 11 & 18 Μαρτίου στις 21:30. Κυριακή 5, 12 & 19 Μαρτίου στις 20:00.

Δελίνα Βασιλειάδη