ΕΜΙΛΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ – ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

ΕΜΙΛΙΑ – ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

ΕΜΙΛΙΑ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ – ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

ΕΜΙΛΙΑ. Μια ιστορία μη ενηλικίωσης, μια ιστορία για στόχους.

Μετά την επιτυχημένη πορεία της τελευταίας τους ταινίας μικρού μήκους “Free Camping” (συμμετοχή στο 67ο Φεστιβάλ των Καννών και διανομή με γαλλική εταιρεία), οι σκηνοθέτες  Βάγια Δανιηλίδου και Κωνσταντίνος Τοπάλης προχώρησαν στην υλοποίηση της πρώτης τους ανεξάρτητης ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλο “ΕΜΙΛΙΑ”.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Το διάστημα αυτό το έργο βρίσκεται στο στάδιο του postproduction (μοντάζ / αποπεράτωση) και η παραγωγή με διάφορες δράσεις, συγκεντρώνει πόρους για την ολοκλήρωση και την προώθηση της ταινίας.ΕΜΙΛΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ – ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Ορέστης Τζιόβας – Δελίνα Βασιλειάδη

Σύνοψη Έργου: Καλοκαίρι. Ελληνικό Προάστιο. Εμιλία. Εμιλία και Πέτρος. Πέτρος και Εμιλία. Και πίνακες. Και μια έκθεση ζωγραφικής. Όχι εδώ, έξω. Μαρία. Γιώργος και Μαρία. Και μια οικογένεια. Μηνάς, Μαμά. Και ένας θάνατος… Μια ιστορία αγάπης. Μια ιστορία μη ενηλικίωσης, μια ιστορία για στόχους. Μια ιστορία μυστηρίου χωρίς μυστήριο. Ένα σχόλιο για τη σημερινή Ελλάδα, ένα ψυχογράφημα, ή απλά μια ιστορία που θέλει να έχει “happy end”.

Σενάριο: Βάγια Δανιηλίδου

Σκηνοθεσία: Βάγια Δανιηλίδου και Κωνσταντίνος Τοπάλης

Παραγωγή: 24plus1 (www.team24plus1.com)

Πρωταγωνιστούν: Δελίνα Βασιλειάδη, Ορέστης Τζιόβας, Σταύρος Παρχαρίδης και ο Σίμος Κακάλας.

Υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Με την ευγενική υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης.

Καμπάνια Crowd Funding για την ολοκλήρωση της ταινίας “Εμιλία”

Η καμπάνια χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση της ταινίας “Εμιλία” ξεκίνησε!

Με αφορμή την έναρξη της καμπάνιας EmiliaMotion Pictureστο indiegogo, η ομάδα των δημιουργών σάς προσκαλούν να μάθετε περισσότερα για την ταινία, να στηρίξετε την “Εμιλία” με τη δωρεά σας και να συνεισφέρετε οικονομικά ώστε να γίνει πραγματικότητα!

Με κάθε δωρεά, μπορείτε να αγοράσετε διάφορα προνόμια-δώρα που προσφέρει η “Εμιλία” (τα λεγόμενα «Perks» που εμφανίζονται στη σελίδα της καμπάνιας), όπως ευχαριστήριες κάρτες, ψηφιακές κόπιες του έργου, εισιτήρια για πρεμιέρες και art event, δείπνο με τους συντελεστές και πολλά άλλα!

Επισκεφτείτε τη σελίδα της καμπάνιας στο indiegogo:

https://www.indiegogo.com/projects/emilia-motion-picture#/

Στηρίξτε την “Εμιλία” και γίνετε συμμέτοχοι στο κινηματογραφικό μας έργο.

Οποιαδήποτε δωρεά, έστω και μικρή, είναι καλοδεχούμενη!

ΕΜΙΛΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ – ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Art Event ΕΜΙΛΙΑ: “Η Ζωγραφική στηρίζει το Ανεξάρτητο Σινεμά”

Η 24plus1, σε συνεργασία με το Γαλλικό ινστιτούτο Θεσσαλονίκης και τη Myro Gallery, προχωρούν σε ένα πρωτότυπο Crowdfunding Project δημοπρασίας και έκθεσης έργων τέχνης, για την ανεξάρτητη ταινία μεγάλου μήκους “Εμιλία“.

ΕΜΙΛΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ – ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Δελίνα Βασιλειάδη (Εμιλία)

Η αγορά έργων μέσω δημοπρασίας, από το φιλότεχνο κοινό που θα τα αγοράσει, θα συμβάλλει στην ολοκλήρωση και προώθηση της ταινίας. Με το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσουν βραβεύσεις των καλλιτεχνών από τη MYRÓ Gallery, η οποία θα παραχωρήσει δωρεάν ατομική έκθεση στους καλλιτέχνες με τις τρεις υψηλότερες τιμές έργων στη δημοπρασία.

Η έκθεση – πολιτιστικό γεγονός για την Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 στις 9:30μ.μ. και θα φιλοξενηθεί στην εντυπωσιακή αίθουσα “Αλλατίνη-Ντασσώ” του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης.

ΕΜΙΛΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ – ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Ορέστης Τζιόβας (Πέτρος)

Πρόκειται για μια πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, που υλοποιείται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Σημειώστε το στην ατζέντα σας!

Βρείτε λεπτομέρειες για την εκδήλωση και το κάλεσμα καλλιτεχνών στον σύνδεσμο του Art Event: https://www.facebook.com/events/970388473307580

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι “Εμίλια”.

Καμπάνια Indiegogo: https://www.indiegogo.com/projects/emiliamotionpicture#/

Επίσημο Trailer: https://youtu.be/bwrvJiaIle4

Pitch Video Σκηνοθετών: https://youtu.be/Pr5j5kaNCdg

Επίσημη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/emiliagreekfilm/

Φωτογραφίες: https://drive.google.com/open?id=1uZor2PjSLcaJBTk6ObBifKCKpLLyEgUi