Μίλτος Πασχαλίδης
Μίλτος Πασχαλίδης

Συναυλίες και Live εβδομάδας

Με πληθώρα μουσικών επιλογών (από «γηγενείς» και μη για κάθε μέρα και για κάθε βαλάντιο) μας υποδέχεται και αυτή η εβδομάδα. Τι έχουμε να δούμε και ν’ ακούσουμε λοιπόν;

Μίλτος Πασχαλίδης
Μίλτος Πασχαλίδης

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου ο Μίλτος Πασχαλίδης επισκέπτεται το CLUB ΜΥΛΟΥ για μια μοναδική συναυλία παρέα με αγαπημένα και ανθεκτικά στον χρόνο ερωτικά και κοινωνικά τραγούδια δικά του και άλλων, ενώ ο Κυριάκος Κουγιουμτζόγλου (των Encore) και ο Γιώργος Αετόπουλος θα βρίσκονται στο GAIA LIVE, σε συνέχεια των περσινών επιτυχημένων κοινών τους εμφανίσεων.

Παρασκευή 27 του μηνός και ένα συγκρότημα τριβελίζει το μυαλό μου εδώ και καιρό: οι αγαπημένοι Walkabouts θα βρίσκονται στο PRINCIPAL CLUB THEATER (περισσότερες λεπτομέρειες για την εμφάνισή τους θα βρείτε αναπτυγμένες σε ξεχωριστή στήλη αυτού του τεύχους)! Επιπλέον, οι totally blues Blues Wire, οι περισσότερο pop Emigré και οι funk-soul ΤahaBanda σας περιμένουν σε GAIA LIVE, SHARK και SPITIMOU GROUNDFLOOR αντίστοιχα. Από το ελληνικό ρεπερτόριο, η Ευριδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς θα βρίσκονται στο CLUB ΜΎΛΟΥ, ενώ η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο MAISON CRYSTAL (και στις 27/1).

Αέρας σκανδιναβικός μας φέρνει τη Φιλανδή λυρική σοπράνο (αλλά ταυτόχρονα και πρώην μέλος των Nightwish) Τάρια Τούρουνεν στο PRINCIPAL CLUB THEATER (Σάββατο βράδυ). Παράλληλα, ο μεγάλος Έλληνας λαϊκός συνθέτης Μίμης Πλέσσας πραγματοποιεί μία εμφάνιση «εφ’ όλης της ύλης…» στο LOVE CASUAL LIVING (28 και 29) ενώ οι Imam Baildi -των μουσικών προσμίξεων- θα εμφανιστούν στο GAIA LIVE.

Την τελευταία Κυριακή του Γενάρη (29/1), μία βόλτα απ’ τη μουσική σκηνή ΣΑΡΑΪ λίγο μετά τις 9 θα σας αποζημιώσει! Εκεί οι Συνοδοιπόροι (ή συνΩΔΗποροι), άλλως οι Γιώργος Κοκκινάκης, Αντώνης Κουμανδράκης, Γιώργος Λίζος και Δέσποινα Σκέντου σας περιμένουν σε ένα αναζωογονητικό live με επιλογές τραγουδιών αγαπημένων και χιλιοτραγουδισμένων ανεξαρτήτως είδους (με μεγαλύτερη έμφαση σε ροκ και έντεχνα ακούσματα).

Τέλος και εντός της εβδομάδος οι αφορμές για έξοδο δεν απουσιάζουν, με ενδεικτική αναφορά στη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα τη Δευτέρα (30/1) στο BLOCK33 και την τελευταία εμφάνιση των Μπλε από κοινού με τους Zand the Band και την Εβελίνα Παπούλια την Τετάρτη (1/2) στο LOVE CASUAL LIVING.

Καλά να περάσετε, ό, τι και αν επιλέξετε!

Βάγια Πολυζωΐδου