Όλοι μαζί!

Οι εποχές είναι δύσκολες. Το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά αυτό. Ιδίως στο χώρο του σινεμά τα πράγματα ζορίζουν επικίνδυνα. Γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε στο «φιλμ νουάρ» να επενδύσουμε στις συνεργασίες.

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που μας βοηθάει ο φίλος Αλέξης Δερμεντζόγλου, τόσο ο ίδιος, όσο και το αγαπημένο του όραμα, το ΚΕΜΕΣ (Κέντρο Μελετών και Ερευνών για το Σινεμά) του οποίου το μπλογκ μπορείτε να επισκεφτείτε και να απολαύσετε στο http://kemes.wordpress.com όπου μεταξύ των άλλων θα βρείτε ένα κανονικότατο μηνιαίο κινηματογραφικό περιοδικό.

Μας άρεσε πολύ η δουλειά που γίνεται στο www.flix.gr μία από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) εγχώριες ιστοσελίδες για το σινεμά, οπότε συνεργαζόμαστε και με τα παιδιά, τη Λήδα Γαλανού, τον Γιώργο Κρασακόπουλο, τον Μανόλη Κρανάκη και την Πόλυ Λυκούργου.

Αλλά και ο Ιωσήφ Πρωϊμάκης του εξαιρετικού μπλογκ Movies for the Masses (mftm συντομότερα) θα μας δίνει τα… άστρα του και θα συνεργαζόμαστε μαζί του – απολαύστε τη δουλειά του στο http://mftm.blogspot.com

Όσοι περισσότεροι, τόσο το καλύτερο! Συμφωνείτε;

Θόδωρος Γιαχουστίδης