«Γυάλινος Κόσμος» του Tennessee Williams

«Γυάλινος Κόσμος» του Tennessee Williams

«Γυάλινος Κόσμος» του Tennessee Williams«Γυάλινος Κόσμος»

του Tennessee Williams

Open party για τις 40 sold out παραστάσεις,

την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο baus

 

«Σβήσε τα κεριά σου, Λώρα – αντίο λοιπόν»

 

Λίγο πριν η Λώρα σβήσει τα κεριά της, λίγες μέρες δηλαδή πριν τις τελευταίες παραστάσεις – στις 1, 2 και 3 Μαρτίου – του αυτοβιογραφικού αριστουργήματος του Tennessee Williams Γυάλινος Κόσμος σε σκηνοθεσία Γλυκερίας Καλαϊτζή, το Θέατρο Τ γιορτάζει τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης με ένα ανοιχτό πάρτι την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου μετά τις 21:30 στο baus art bar.

 

Η παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Γιώτα Φέστα (Αμάντα), Χρήστος Παπαδόπουλος (Τομ), Κατερίνα Συναπίδου (Λώρα) και Δημήτρης Κρίκος (Τζιμ), έκανε πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου 2017 και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από κοινό και κριτικούς, συμπληρώνοντας 40 sold out παραστάσεις.

 [wp_ad_camp_1]

Το πάρτι είναι ανοιχτό και το Θέατρο Τ, με την ευγενική υποστήριξη του baus, έχει εξασφαλίσει 50% έκπτωση στο πρώτο ποτό σε όλους όσοι θα έρθουν την Κυριακή για να γιορτάσουν μαζί με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης.

 «Γυάλινος Κόσμος» του Tennessee Williams

 

«Γυάλινος Κόσμος» του Tennessee Williams

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι: Πάρτι για τις 40 sold out παραστάσεις του Γυάλινου Κόσμου του Tennessee Williams σε σκηνοθεσία Γλυκερίας Καλαϊτζή

Που: Bau’s art bar, Πλ. Ναυαρίνου & Λ. Βύρωνος, Θεσσαλονίκη

Πότε: Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 21:30

 

Περισσότερες πληροφορίες: Στη σελίδα Facebook του θεάτρου www.facebook.com/theatrot και στη σελίδα του event της παράστασης www.facebook.com/events/159922774618762/