Μελίνα Ασλανίδου
Μελίνα Ασλανίδου

Τα live της εβδομάδας

Χαλαρών τόνων θα χαρακτήριζα αυτή την εβδομάδα, με όλες τις επιλογές από το ελληνικό ρεπερτόριο. Ας τις δούμε μία-μία:

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου μπορείτε να δείτε στις 21:30, με εισιτήριο 10 ευρώ στο CLUB ΜΥΛΟΥ τον Λάκη Παπαδόπουλο (ή αλλιώς Λάκη με τα Ψηλά Ρεβέρ) και τον Δημήτρη Πουλικάκο (ή αλλιώς Θείο Νώντα). Για να μην ξεχνάμε από πού ξεκίνησαν όλα…

Μελίνα Ασλανίδου
Μελίνα Ασλανίδου

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στο STAGE ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, τα Κίτρινα Ποδήλατα και η Τάνια Κικίδη. Όσοι πιστοί προσέλθετε στις 23:00. Τιμές: 15 ευρώ το ποτό στο μπαρ, 120 ευρώ η φιάλη το ουίσκι και 60 η φιάλη το κρασί. Στην άλλη άκρη της πόλης, και ώρα 22:30, η Μελίνα Ασλανίδου παίζει στο MAISON CRYSTAL.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, εκτός από την επιλογή του STAGE, υπάρχει και η Ελευθερία Πάτση με τον Όθωνα Μεταξά και τη Banda di Stelle στο LOVECASUALLIVING σε ένα έντεχνο-λαϊκό ελληνικό πρόγραμμα (εισιτήριο 7 ευρώ, ώρα προσέλευσης 22:30). Το ίδιο βράδυ, στις 22:30, η Ραλλία Χρηστίδου, η οποία ευτυχώς ξέφυγε από την αισθητική των talent shows προ πολλού, παίζει στο MAISON CRYSTAL.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30 ο Πάνος Μουζουράκης και ο Βαγγέλης Ασημάκης παρουσιάζουν στο LOVECASUALLIVING την παράσταση Αυστηρώς Ακατάληπτο.

Τέλος, την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου μπορείτε να ακούσετε τη Φωτεινή Βελεσιώτου στην ΠΡΙΓΚΗΠΈΣΣΑ στις 23:00, με αντίτιμο 3 ευρώ!

Καλή ακρόαση, ό, τι κι αν επιλέξετε!

Μαριάννα Βασιλείου