«Θεογονία, η αρχή του κόσμου» στο Θέατρο ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

«Θεογονία, η αρχή του κόσμου» στο Θέατρο ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

«Θεογονία, η αρχή του κόσμου» στο Θέατρο ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

Μια παράσταση της μοναδικής Σοφίας Σπυράτου για όλη την οικογένεια.

Στην αρχή ήταν το χάος. Και από το χάος γεννήθηκε ο κόσμος. Και η σκηνή του κόσμου γέμισε χρώματα, χορό, μουσική. Καμιά θεογονία δεν μπορεί να συγκριθεί με την θεογονία των Ελλήνων. Αυτός ο συναρπαστικός μύθος ζωντανεύει από την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στη νέα υπερπαραγωγή για μικρούς και μεγάλους σε κείμενο Γιώργου Μπλάνα και σκηνοθεσία – χορογραφία Σοφίας Σπυράτου στη σκηνή του θεάτρου ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ στη Θεσσαλονίκη (Βασ. Όλγας 150, 2310 834 996). Μια θεατρική πανδαισία που θα μείνει αξέχαστη στους θεατές όλων των ηλικιών και ειδικά στα παιδιά, που θα χαρούν την ομορφιά της αρχαίας μυθολογίας απλά και απροβλημάτιστα.

«Θεογονία, η αρχή του κόσμου» στο Θέατρο ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

Οι ευφάνταστες «ζωντανές» εικόνες του video art από τον Νίκο Σούλη και η μοναδική αφήγηση του Αιμίλιου Χειλάκη δίνουν τη σκυτάλη στα εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια του Μανόλη Παντελιδάκη.

Η ποιητική αφήγηση που σέβεται τον μύθο όπως διδάσκεται στα σχολεία, οι ονειρικές χορευτικές εικόνες, η μουσική πανδαισία, οι απίθανοι ξυλοπόδαροι και ακροβάτες, δημιουργούν μια ανεπανάληπτη παράσταση. Το χρυσό αυγό της νύχτας, ο Κρόνος και τα παιδιά του, η Τιτανομαχία, οι δώδεκα θεοί, το χρυσό παλάτι του Ολύμπου, ζωντανεύουν και ο κόσμος γεννιέται ξανά πολύχρωμος, διασκεδαστικός, φανταστικός, υπέροχος, μαγικός!

«Θεογονία, η αρχή του κόσμου» στο Θέατρο ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ Μια παράσταση της μοναδικής Σοφίας Σπυράτου για όλη την οικογένεια. Στην αρχή ήταν το χάος. Και από το χάος γεννήθηκε ο κόσμος. Και η σκηνή του κόσμου γέμισε χρώματα, χορό, μουσική. Καμιά θεογονία δεν μπορεί να συγκριθεί με την θεογονία των Ελλήνων. Αυτός ο συναρπαστικός μύθος ζωντανεύει από την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στη νέα υπερπαραγωγή για μικρούς και μεγάλους σε κείμενο Γιώργου Μπλάνα και σκηνοθεσία - χορογραφία Σοφίας Σπυράτου στη σκηνή του θεάτρου ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ στη Θεσσαλονίκη (Βασ. Όλγας 150, 2310 834 996). Μια θεατρική πανδαισία που θα μείνει αξέχαστη στους θεατές όλων των ηλικιών και ειδικά στα παιδιά, που θα χαρούν την ομορφιά της αρχαίας μυθολογίας απλά και απροβλημάτιστα. Οι ευφάνταστες «ζωντανές» εικόνες του video art από τον Νίκο Σούλη και η μοναδική αφήγηση του Αιμίλιου Χειλάκη δίνουν τη σκυτάλη στα εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια του Μανόλη Παντελιδάκη. Η ποιητική αφήγηση που σέβεται τον μύθο όπως διδάσκεται στα σχολεία, οι ονειρικές χορευτικές εικόνες, η μουσική πανδαισία, οι απίθανοι ξυλοπόδαροι και ακροβάτες, δημιουργούν μια ανεπανάληπτη παράσταση. Το χρυσό αυγό της νύχτας, ο Κρόνος και τα παιδιά του, η Τιτανομαχία, οι δώδεκα θεοί, το χρυσό παλάτι του Ολύμπου, ζωντανεύουν και ο κόσμος γεννιέται ξανά πολύχρωμος, διασκεδαστικός, φανταστικός, υπέροχος, μαγικός! Παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν (αλφαβητικά) οι Μελίνα Ατρείδου, Βαγγέλης Γεωργιάδης, Μάριος Ζαρδαβάς, Θοδωρής Ησαϊλίδης, Άννα Μανούδη, Ναταλία Μαρτίνη, Παναγιώτης Ντόβας, Αλεξία Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Φραγκούλης και Ευγενία Ψωμιάδου. Εναέριοι ακροβάτες: Daniel Arrando και Ιωάννα Δημητριάδου. Παραστάσεις: κάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ. (καθημερινές παραστάσεις για τα σχολεία όλων των βαθμίδων)

Παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν (αλφαβητικά) οι Μελίνα Ατρείδου, Βαγγέλης Γεωργιάδης, Μάριος Ζαρδαβάς, Θοδωρής Ησαϊλίδης, Άννα Μανούδη, Ναταλία Μαρτίνη, Παναγιώτης Ντόβας, Αλεξία Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Φραγκούλης και Ευγενία Ψωμιάδου.

Εναέριοι ακροβάτες: Daniel Arrando και Ιωάννα Δημητριάδου.

Παραστάσεις: κάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ. (καθημερινές παραστάσεις για τα σχολεία όλων των βαθμίδων)«Θεογονία, η αρχή του κόσμου» στο Θέατρο ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ Μια παράσταση της μοναδικής Σοφίας Σπυράτου για όλη την οικογένεια. Στην αρχή ήταν το χάος. Και από το χάος γεννήθηκε ο κόσμος. Και η σκηνή του κόσμου γέμισε χρώματα, χορό, μουσική. Καμιά θεογονία δεν μπορεί να συγκριθεί με την θεογονία των Ελλήνων. Αυτός ο συναρπαστικός μύθος ζωντανεύει από την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στη νέα υπερπαραγωγή για μικρούς και μεγάλους σε κείμενο Γιώργου Μπλάνα και σκηνοθεσία - χορογραφία Σοφίας Σπυράτου στη σκηνή του θεάτρου ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ στη Θεσσαλονίκη (Βασ. Όλγας 150, 2310 834 996). Μια θεατρική πανδαισία που θα μείνει αξέχαστη στους θεατές όλων των ηλικιών και ειδικά στα παιδιά, που θα χαρούν την ομορφιά της αρχαίας μυθολογίας απλά και απροβλημάτιστα. Οι ευφάνταστες «ζωντανές» εικόνες του video art από τον Νίκο Σούλη και η μοναδική αφήγηση του Αιμίλιου Χειλάκη δίνουν τη σκυτάλη στα εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια του Μανόλη Παντελιδάκη. Η ποιητική αφήγηση που σέβεται τον μύθο όπως διδάσκεται στα σχολεία, οι ονειρικές χορευτικές εικόνες, η μουσική πανδαισία, οι απίθανοι ξυλοπόδαροι και ακροβάτες, δημιουργούν μια ανεπανάληπτη παράσταση. Το χρυσό αυγό της νύχτας, ο Κρόνος και τα παιδιά του, η Τιτανομαχία, οι δώδεκα θεοί, το χρυσό παλάτι του Ολύμπου, ζωντανεύουν και ο κόσμος γεννιέται ξανά πολύχρωμος, διασκεδαστικός, φανταστικός, υπέροχος, μαγικός! Παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν (αλφαβητικά) οι Μελίνα Ατρείδου, Βαγγέλης Γεωργιάδης, Μάριος Ζαρδαβάς, Θοδωρής Ησαϊλίδης, Άννα Μανούδη, Ναταλία Μαρτίνη, Παναγιώτης Ντόβας, Αλεξία Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Φραγκούλης και Ευγενία Ψωμιάδου. Εναέριοι ακροβάτες: Daniel Arrando και Ιωάννα Δημητριάδου. Παραστάσεις: κάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ. (καθημερινές παραστάσεις για τα σχολεία όλων των βαθμίδων)