Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2016

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2016

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2016

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2016

 

Παρασκευή 1 Ιουλίου: Δεύτερη μέρα από το διήμερο Brass Band, με μερικές από τις πιο αξιόλογες φιλαρμονικές ορχήστρες της Ελλάδας. Στη σκηνή θα βρεθούν, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Καλαβρύτων, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Καλαμαριάς και Ορχήστρα Σαξοφώνων KUKLUXSAX. Η συναυλία θα αρχίσει στις 21:30 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

 

Κυριακή 3 Ιουλίου: Οι φίλοι του μπαλέτου θα απολαύσουν τα μοναδικά Αυτοκρατορικά Μπαλέτα της Ρωσίας σε μια μεγαλειώδη παράσταση. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 20:00. Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 20 ευρώ για τη γενική είσοδο και στα 15 ευρώ για τα παιδιά και τους φοιτητές.

 

Δευτέρα 4 Ιουλίου: Στη σκηνή θα ανέβουν οι απολαυστικοί Pink Martini με κομμάτια όπως το «Je ne veux pas travailler», και το «Amando mio». Η συναυλία θα αρχίσει στις 20:00. Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 34, 27 και 22 ευρώ για τη γενική είσοδο και στα 18 ευρώ για τους φοιτητές και τους ανέργους.

 

Τρίτη 5 Ιουλίου: Η ιέρεια των σεφαραδίτικων Yasmin Levy σε μια μοναδική καλοκαιρινή εμφάνιση. Η παράσταση θα αρχίσει στις 21:30. Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 20 και 15 ευρώ για τη γενική είσοδο και στα 12 ευρώ για τους φοιτητές.

 

Πέμπτη 7 Ιουλίου: Το «παρών» θα δώσουν στη σκηνή η Κρινιώ Νικολάου και η Δέσποινα Ολυμπίου. Η παράσταση θα αρχίσει στις 21:30. Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 10 ευρώ για τη γενική είσοδο και στα 6 ευρώ για τα παιδιά, τους φοιτητές και τους ανέργους.

 

Δευτέρα 11 Ιουλίου: Η Φωτεινή Βελεσιώτου με κομμάτια από τη δική της δισκογραφία καθώς και γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών θα βάλει τη δική της υπογραφή στο φετινό φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών. Η συναυλία θα αρχίσει στις 21:30. Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 12 ευρώ για την προπώληση, στα 14 ευρώ για τη γενική είσοδο και στα 12 ευρώ για τους φοιτητές και τους ανέργους.

Φωτεινή Βελεσιώτου