Φεστιβάλ Sani 2016

Φεστιβάλ Sani

Φεστιβάλ Sani

Με ύφος και διάθεση jazz

 Φεστιβάλ Sani 2016

Ιούλιος

Παρασκευή 8 Ιουλίου: Ο Michael Wollny σε μια αποκλειστική εμφάνιση στην Ελλάδα, θα μας συστήσει το τρίο του μέσα από τις νυχτερινές του μουσικές παραπλανήσεις.

 

Σάββατο 9 Ιουλίου: Ο πιανίστας Yaron Herman, σε μια αποκλειστική συναυλία με το νέο του πρότζεκτ «Everyday» και με τη συνοδεία του ντράμερ Ziv Ravitz, ετοιμάζεται να γοητεύσει το ελληνικό κοινό.

 

Σάββατο 23 Ιουλίου: Το αφιέρωμα στους πιανίστες της jazz ολοκληρώνεται με τους προβολείς να φωτίζουν την πολυσχιδή μουσική προσωπικότητα της Hiromi από την Ιαπωνία, η οποία πλαισιωμένη από σπουδαίους μουσικούς υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε στους δρόμους της μουσικής.

 

Σάββατο 16 Ιουλίου: Στην ενότητα που αφορά στην ελληνική έντεχνη μουσική, φέτος, ο Διονύσης Σαββόπουλος παρέα με τη μεγάλη Ελένη Βιτάλη, σε μια συνεργασία ιστορικής σημασίας.

 

Αύγουστος

Παρασκευή 5 Αυγούστου: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μας καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι μέσα από ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει μελοποιημένη ποίηση του Νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη, σύγχρονη ελληνική μουσική, αλλά και τα καλύτερά της τραγούδια με ροκ πινελιές.

 

Σάββατο 13 Αυγούστου: Ο παγκοσμίου φήμης δεξιοτέχνης του βιολιού, Daniel Hope, θα παρουσιάσει ένα ταξίδι που διηγείται την ιστορία του βιολιού και την ανάδειξη του οργάνου στην περίοδο του baroque, βασισμένο στο βραβευμένο του δισκογραφικό έργο στη Deutsche Grammophon.

 Sani Hiromi