ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ - Δ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ – Δ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

ΔΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ: Μιλήστε μας για εσάς. Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την τέχνη και πιο συγκεκριμένα με το θέατρο;

ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ: Είναι ένα όνειρο ζωής. Τα όνειρα δεν απαγορεύονται και είμαι ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ως άνθρωπος, που το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Αν και είχα ξεκινήσει από μικρή, είχα ασχοληθεί αρκετά χρόνια, αλλά λόγω συνθηκών (οικογένεια, δουλειά…) δεν μπόρεσα να δώσω προτεραιότητα σε αυτό. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα. Μεγάλο δώρο που τώρα μπορώ.

Δ.Β.: Συμμετέχετε στην παράσταση «Σταχτοπούτα» του Charles Perrault με τον εξαιρετικό Κώστα Βουτσά στο θέατρο Broadway στην Αθήνα. Μιλήστε μας για το νέο αυτό καλλιτεχνικό σας εγχείρημα, το οποίο σκίζει.

ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ: Ο λόγος που δέχτηκα να παίξω, ο κυριότερος, είναι ο Κώστας Βουτσάς. Βλέποντας αυτόν τον άνθρωπο να παίζει, παίρνεις δύναμη, παίρνεις μαθήματα. Αποκτάς περισσότερη όρεξη για ζωή. Όταν ανεβαίνει στη σκηνή γίνεται πιο νέος από ποτέ.

Δ.Β.: Πώς είναι να συνεργάζεσαι με έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς; Αναφέρομαι, φυσικά, στον Κώστα Βουτσά.

ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ: Μεγάλη μου η τιμή. Δεν υπάρχουν άλλα λόγια. Αισθάνομαι πολύ τυχερή. Και μακάρι όλα τα παιδάκια να έρθουν να τον απολαύσουν για να καταλάβουν και οι νεότερες γενιές την αξία του. Για εμένα είναι μεγάλος δάσκαλος.

Δ.Β.: Είστε, με τυχαία σειρά, ηθοποιός, καλλιτέχνης, μητέρα, σύζυγος, γιαγιά, επιχειρηματίας και πολλά άλλα… Ποιο είναι τι μυστικό σας; Πώς κατορθώνετε και ανταποκρίνεστε πολύ καλά σε όλους αυτούς τους ρόλους σας; Πού βρίσκεται η καρδιά σας;

ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ: Το ότι έχω όρεξη για ζωή και είμαι δημιουργικός άνθρωπος. Είμαι αισιόδοξη και δεν το βάζω εύκολα κάτω. Η λέξη ζωή τα λέει όλα: ζούμε!!!

Δ.Β.: Μελλοντικά σχέδια.

ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ: Μέσα στα όνειρα μου είναι και ο σύζυγος μου να πετύχει στις θεατρικές παραστάσεις που ανεβάζει .Εγώ δεν είμαι εκεί. Στην Σταχτοπούτα παραγωγός μας είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου . Επίσης θέλω κι άλλα εγγονάκια!!!

Δ.Β.: Ένα τρελό σας όνειρο.

ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ: Τρελό μου όνειρο είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη, που την θαυμάζω μια ολόκληρη ζωή.

Δ.Β.: Η φιλοσοφία σας.

ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ: Να υπάρχει μόνο υγεία και αγάπη .Το δεύτερο δεν κοστίζει, αλλά είναι τόσο δύσκολο να το βρεις.

Δ.Β.: Σας ευχαριστώ θερμά. Σας εύχομαι καλή επιτυχία.

Δελίνα Βασιλειάδη