zogia

ΖΩΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016

zogia

Στη μέση του χειμώνα, ανακάλυψα τελικά ότι μέσα μου, υπάρχει ένα αόρατο καλοκαίρι…

Albert Camus
Από πέρυσι που ξεκίνησαν αυτά τα μικρά φεστιβάλ στη Ζώγια στην οδό Αλ. Σβώλου 54, μ’ ένα σύνθετο πλέγμα πρωτότυπων εκδηλώσεων, η επιθυμία έμεινε ίδια: να είναι ένας χώρος πολιτισμού, όπου ο επισκέπτης να μπορεί να ακούσει καλή ζωντανή μουσική από διάφορα είδη, να δει εμπνευσμένα θεατρικά σχεδιάσματα, να γνωρίσει συγγραφείς, να ψηλαφίσει τη δημιουργία. Το στοίχημα φαίνεται να κερδίζεται κι αυτό δίνει νέα ώθηση για ακόμα πιο έντονη γιορτή πολιτισμού, για ακόμα πιο καινούργια πράγματα αυτόν τον περίεργο χειμώνα…

Οι τοίχοι της Ζώγιας θα «ντυθούν» αυτήν τη φορά με τις ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ τριών σπουδαίων δημιουργών: Είναι ο Σταύρος Παναγιωτάκης, ο Νικόλας Μπλιάτκας και ο Δημήτρης Λιολιόπουλος που εκθέτουν σε επιμέλεια της Δρ Δωροθέας Κοντελετζίδου.

Αυτήν τη φορά υπάρχουν ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ από καταξιωμένους και νέους καλλιτέχνες της πόλης. Είναι λιγότερο ή περισσότερο αναπάντεχες μουσικές παραστάσεις και συμπράξεις στις οποίες συμμετέχουν οι Θωμάς Κοροβίνης, ΜέθΩδος των Τριών,  Κώστας Μαγγίνας και David Lynch, Θανάσης Γκαϊφύλλιας, Κώστας Πρατσινάκης, Δημήτρης Νικολούδης και Πάρις Παρασχόπουλος,  Trio Tango, Yako Trio.

Φυσικά είναι και πάλι εδώ οι ΒΡΑΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΗ, με συζητήσεις που κάνει ο Γιάννης Κοτσιφός, αυτήν τη φορά με τον Δημήτρη Μίγγα, αλλά και με μια εκδήλωση μνήμης για τα 8 χρόνια απουσίας του Τάσου Χατζητάτση.

zogia-genikoΟι μικροί φίλοι της Ζώγιας (αλλά όχι μόνο) θα έχουν και πάλι… ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ, με τον Κωστή Ζαφειράκη σε ένα νέο διαδραστικό παιχνίδι και με ολόκληρο τον κόσμο της Αγγελικής Θάνου.

Το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΣΙΔΙ φέρνει ξανά το ΚΘΒΕ στη Ζώγια με την τρίτη συνέχεια του εκπληκτικού αναλογίου «Θεσσαλονίκη. Ανασκαφή», αλλά και με μια διασκευασμένη δράση του «Θέλετε να ακούσετε ένα ποίημα;»! Ακόμη ο Γιάννης Ρήγας και οι σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του ΚΘΒΕ παρουσιάζουν τον Κύριο Γιώργο Σεφέρη! Ενώ ο Κωστής Ζαφειράκης φέρνει τις «Αγελάδες και Διαφωτισμό»

Τέλος, άλλο ένα μεγάλο στοίχημα της Ζώγιας: άλλος ένας ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ που θα γίνει για 12 ώρες την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και με περισσότερους από 50 Θεσσαλονικείς να θυμούνται τον Δ.Ν. Μαρωνίτη και να διαβάζουν τη μετάφρασή του της «Οδύσσειας»!

 

Οργάνωση – επιμέλεια προγράμματος: Τάσος Ρέτζιος

Presented by LSF

Πληροφορίες

Ζώγια, Αλ. Σβώλου 54
Τ: 2310 243459
www.facebook.com/zogia.kafe/
Τάσος Ρέτζιος
Ε: retziostassos@gmail.com
M: 6977 591128

Πρόγραμμα

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Korovinis
Korovinis

Σάββατο 05/11, 21:00
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ
Ο Θωμάς Κοροβίνης και η παρέα του στο Τραγούδι της Κωνσταντινούπολης
Ο Θωμάς Κοροβίνης, πολυσχιδής δημιουργός με μεγάλη διαδρομή στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου, σε μια ακόμα εμφάνιση στη «Ζώγια», αυτήν τη φορά με έντονο το «άρωμα» της Πόλης…
Τραγουδούν οι Θωμάς Κοροβίνης, Μαρία Φωτίου και παίζουν οι Λάζαρος Χαριτίδης (μπουζούκι), Σταύρος Κρομμύδας (κιθάρα), Ηλίας Κρομμύδας (ακορντεόν).

 

Τρίτη 15/11, 21:00
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΣΙΔΙ
«Ο κύριος Γιώργος Σεφέρης». Ένας βαθύσκιωτος και εντεψίζης Έλληνας
Ήταν κάποτε ένας άντρας, με μνήμες τραυματισμένες. Και προσπάθησε να τις επουλώσει παίζοντας με τη ζωή, με τα παιδιά, με τις γυναίκες.  Ήταν κάποτε ένα άντρας που ζούσε σ’ έναν τραυματισμένο τόπο. Και προσπάθησε να τον επουλώσει ζώντας πολιτικά, με τρόπο καίριο και ουσιαστικό.    Ήταν κάποτε ένας άντρας που ζούσε σ’ έναν τραυματισμένο καιρό. Και προσπάθησε να τον επουλώσει γράφοντας ποίηση. Γιατί, τελικά, «ποίηση είναι αυτό που απομένει»…
Μια βαθιά θεατρική υπόκλιση στο μεγάλο μας ποιητή, σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα και με τους σπουδαστές του Γ’ και του Β’ έτους της Δραματικής Σχολής του ΚΘΒΕ.

 

Πέμπτη 17/11, 21:00
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ
Μουσικό ταξίδι στο χρόνο με τη ΜέθΩδο των Τριών
Ένα νέο μουσικό σχήμα στην καλλιτεχνική σκηνή της Θεσσαλονίκης. Τρεις νέες μουσικοί που υποστηρίζουν τραγούδια της έντεχνης μουσικής σκηνής, χωρίς όμως να μπορούν να κρύψουν την αδυναμία τους στις μουσικές μιας «άλλης εποχής» που δίνουν στο πρόγραμμα έναν έντονα ρετρό χαρακτήρα.
Η Σοφία Βουλγαρίδου στο ακορντεόν μας θυμίζει τον πρωτότυπο ήχο απ’ τα παλιά ρεμπέτικα, η Σοφία Καλπουρτζή εκτονώνει την κλασική, μουσική της παιδεία μεταφέροντας μας σε ήχους που έχουμε ξεχάσει και η Χριστίνα Σαμαρά με τη βελούδινη φωνή της μας ταξιδεύει και αγγίζει τις ψυχές μας…

 

Παρασκευή 18/11, 19:00
ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ
Εγκαίνια έκθεσης Σταύρου Παναγιωτάκη
Ο ιδιαίτερος ζωγραφικός κόσμος του Σταύρου Παναγιωτάκη φιλοξενείται στη «Ζώγια», ως μια μικρή υπενθύμιση για τις ποικίλες διαδρομές στο χρόνο και στο χώρο, τις οποίες έχει ακολουθήσει η εξέλιξης της δουλειάς του.
Επιμέλεια: Δρ. Δωροθέα Κοντελετζίδου
Διάρκεια έκθεσης: 14/11 – 16/12

 

Τετάρτη 23/11, 21:00
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΣΙΔΙ
Θεσσαλονίκη. Ανασκαφή 3. Το ταξίδι στην πόλη και τις γειτονιές της από το ΚΘΒΕ συνεχίζεται…
Άλλη μια περιήγηση στη Θεσσαλονίκη, αυτήν τη φορά με «όχημα» μια νέα σειρά κειμένων της νέας και της μεγαλύτερης γενιάς πεζογράφων και ποιητών όπως: Β. Κοσμιτοπούλου, Α. Πανέλας, Γ. Θέμελης, Μ. Ξεξάκης, Γ. Κάτος, Τ. Καζαντζής, Λ. Ανδρέου, Μ. Αναγνωστάκης, Λ. Παυλίδης, Π. Μάρκογλου κ.ά. και τραγούδια των Ν. Παπάζογλου, Δ. Ζερβουδάκη, Χ κ Π Κατσιμίχα, Σ. Κουγιουμτζή κ.ά.
Επιμέλεια κειμένων : Θανάσης Κεραμίδα
Παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί : Χ. Μαστρογιαννίδης, Δ. Τσιλινίκος, Δ. Κιουτρσόγλου, Α. Σαπρανίδου.
Πέμπτη 24/11, 19:30
ΒΡΑΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΗ
Πίσω από το Μονόξυλο στο ποτάμι:
Οκτώ χρόνια χωρίς τον Τάσο Χατζητάτση

Τι κόμισε, τι άφησε στα νερά της γραφής η στιβαρή μα περίτεχνη, ανήσυχη και ουσιωδώς νεοτερική αφήγηση του πεζογράφου Τάσου Χατζητάτση, πώς διέτρεξε συμπυκνωμένη μέσα σε μόλις μια δεκαετία τη διαδρομή από την επιφάνεια ως τον βυθό της Ιστορίας, δίχως να προσπερνά τα πρόσωπα και τα σώματα που την τροφοδοτούν;
Ομότεχνοι και φίλοι του πρόωρα χαμένου συγγραφέα, οχτώ χρόνια μετά τον θάνατό του, συζητούν για το έργο του.
Επιμέλεια: Γιάννης Κοτσιφός
Τετάρτη 30/11, 21:00
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ
Τζαζ διαδρομές: Κώστα Μαγγίνας – David Lynch Duet
Μια περιπλάνηση λιτή, ανατρεπτική και ιδιαιτέρως ατμοσφαιρική στην αμερικάνικη μουσική παράδοση της jazz, του gospel, της folk και του blues. Με έμπνευση, πειραματισμό και φαντασία δυο δεξιοτέχνες της τζαζ, ο Κώστας Μαγγίνας (κιθάρα) και ο David Lynch (τενόρο, σοπράνο σαξόφωνο) ανταλλάσσουν μουσικά βιώματα, ανάσες και ευαισθησίες σε μια μουσική απαλλαγμένη από συμβάσεις, που είναι προορισμένη να αλλάζει συνεχώς και να μην παίζεται ποτέ με τον ίδιο τρόπο…

 

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Σάββατο 03/12, 21:00
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ
Η ατέλειωτη εκδρομή του Θανάση Γκαϊφύλλια
Αφήνει για λίγο την αγαπημένη του Θράκη και την Κομοτηνή και καθώς θα «Βραδιάζει» ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας είναι έτοιμος να μας παρασύρει στην «Ατέλειωτη εκδρομή» του, βγάζοντας μας ένα μόνιμο «Φύλλο πορείας» για όλα «Αυτά που ρωτάς»…
Μια μοναδική μουσική βραδιά – ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται!
Κυριακή 04/12, 12:00
ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ
Η Ελλάδα πάνω κάτω, με τον Κωστή Ζαφειράκη
Ένα διαδραστικό παιχνίδι γεωγραφίας και φαντασίας για παιδιά από 7 ετών και πάνω…
Με οδηγό τον Κωστή Ζαφειράκη, τα παιδιά ταξιδεύουν μέσα στο ελληνικό τοπίο, ανακαλύπτουν τα πιο όμορφα στοιχεία της κάθε περιοχής, αφηγούνται ιστορίες και ψηφίζουν τον πιο αγαπημένο τους τόπο, κερδίζοντας και το δωράκι τους!
Πέμπτη 08/12, 21:00
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ
Κώστας Πρατσινάκης. Φτιάχνουν παρέες τα τραγούδια
Ο Κώστας Πρατσινάκης  μια διαχρονική αξία στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού τόσο σαν ερμηνευτής όσο και σαν δημιουργός, θα τραγουδήσει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τραγούδια από μεγάλο φάσμα του τραγουδιού και θα προσπαθήσει ακόμη μια φορά να γίνει ένα με τον κόσμο. Μαζί του ο Κώστας Ματσίγκος (κιθάρες, μαντολίνο).
Μια μουσική παράσταση από αυτές που φτιάχνουν παρέα, χάρη την δύναμη των τραγουδιών…

 

 

Κυριακή 11/12, 11:00 – 23:00
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ
Μνήμη Δ. Ν. Μαρωνίτη
Ο διαρκής αναγνωρισμός μέσα από τη μετάφραση της Οδύσσειας

Στη λήξη της χρονιάς που σημαδεύτηκε από την απώλεια του Δ. Ν. Μαρωνίτη, το αποτύπωμα της οποίας εγγράφεται σε πολλαπλάσιες από τις ήδη πολυάριθμες περιοχές που υπηρέτησε με το έργο του ο φιλόλογος, μεταφραστής, κριτικός, δοκιμιογράφος, επιφυλλιδογράφος και πανεπιστημιακός δάσκαλος, φίλοι, ομότεχνοι, συνάδελφοι, μαθητές του, αναγνώστες του, συναντιούνται για μια Κυριακή στη Ζώγια, για να διαβάσουν τη μετάφρασή του της Οδύσσειας.
Τρίτη 13/12, 21:00
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΣΙΔΙ
Θεσσαλονίκη. Ανασκαφή 3. Το ταξίδι στην πόλη και τις γειτονιές της από το ΚΘΒΕ συνεχίζεται…
Δες Τετάρτη 23/11

 

Πέμπτη 15/12, 21:00
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ
Πανσέληνο Βλέμμα
Ο Δημήτρης Νικολούδης ερμηνεύει τραγούδια του Πάρι Παρασχόπουλου
Μια μουσική περιήγηση με βάση τα άλμπουμ «Πανσέληνο Βλέμμα» σε ποίηση Σταύρου Ζαφειρίου, «Χνάρια» σε ποίηση Αντρέα Παγουλάτου, «Ερωτόκριτος» σε ποίηση Βασίλη Ρώτα, «Καταγωγή της νύχτας» σε ποίηση Χρήστου Μπράβου, καθώς και ανέκδοτα τραγούδια.
Παίζουν οι μουσικοί:  Φίλιππος Κωσταβέλης (πιάνο),  Γιάννης Κολοβός (κοντραμπάσο) και συμμετέχει κι ο συνθέτης Πάρις Παρασχόπουλος.

 

Κυριακή 18/12, 12:00
ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ
Ο κόσμος της Αγγελικής Θάνου
Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Αγγελική Θάνου έρχεται στη «Ζώγια», φέρνοντας μαζί της τα δυο τελευταία της βιβλία: «Το μαντήλι που έπεσε από την οροφή» (εικονογράφηση Γιώργος Θεοδώρου, ΗΡΑ εκδοτική) δημιουργήθηκε με αφορμή μια οροφογραφία ενός διατηρητέου αρχοντικού στην Ερμούπολη της Σύρου. Θεοί και ημίθεοι, ήρωες της επανάστασης του 1821, ανθεμωτές γιρλάντες, μια δασκάλα και οι μαθητές της και ένα μοναδικό ταλαντούχο μικρό μαντίλι εμπλέκονται αρμονικά και ευαισθητοποιούν τους μικρούς αναγνώστες σχετικά με τους τοιχογραφικούς θησαυρούς μας. Το «Μουτάζ, το αρκουδάκι της αγκαλιάς» (εικονογράφηση Σταμάτης Παπαδήμος, ΗΡΑ εκδοτική), είναι ένα παραμύθι που οδηγεί σε φωτεινούς δρόμους φτιαγμένους με αγάπη, κατανόηση και αλληλεγγύη. Η παρουσίαση θα γίνει με αφήγηση, μουσική και τραγούδι.

Τρίτη 20/12, 21:00
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ
Christmas Tango με το Trio Tango
Μία ιδιαίτερη γιορτινή βραδιά με μουσική tango από το κλασικό αργεντίνικο ρεπερτόριο καθώς και tango μουσικές σύγχρονων συνθετών. Σημαντική αναφορά στο μουσικό αυτό ταξίδι αποτελούν τα ελληνικά τραγούδια tango και βαλς παλαιότερων και νεότερων συνθετών.
Έλσα Μουρατίδου: τραγούδι, Νατάσα Ρουβολή: ακορντεόν και Τάσος Μαντζάρης; πιάνο

 

Πέμπτη 22/12, 19:00
ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ
Εγκαίνια έκθεσης Νικόλα Μπλιάτκα
Τις δυνατές εικόνες της τέχνης του Νικόλα Μπλιάτκα φιλοξενεί η «Ζώγια», με άξονα την αλληγορία – σχόλιο στο ιερό της τέχνης.
Επιμέλεια: Δρ Δωροθέα Κοντελετζίδου
Διάρκεια έκθεσης: 17/12 – 19/01

 

Πέμπτη 29/12, 21:00
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ
Fortissimo for Christmas
Αυτό το απολύτως εκρηκτικό γυναικείο Electric String Quartet, που αποτελείται από τέσσερις ταλαντούχες κοπέλες, διπλωματούχες μουσικούς και μέλη Συμφωνικών Ορχηστρών της Θεσσαλονίκης, έχει χαρίσει υπέροχες κα μοναδικές στιγμές στη «Ζώγια»!
Τώρα ντύνεται με… χριστουγεννιάτικη διάθεση κι έρχεται να ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα λίγα 24ωρα πριν αποχαιρετήσουμε το 2016…

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Κυριακή 08/01, 12:00
ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ
Η Ελλάδα πάνω κάτω, με τον Κωστή Ζαφειράκη
Δες Κυριακή 04/12
Τρίτη 10/01, 19:00
ΒΡΑΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΗ
Δημήτρης Μίγγας:
Η αγωνία για την χαμένη αφήγηση

Η περιπέτεια της γραφής, η εκρηκτικότητα, η γενναιοδωρία, η αχαριστία της συγγραφικής πράξης, αυτής που καλείται να διασώσει αφηγήσεις που κάθε τόσο ακούγονται πίσω από όσες καλείται να επινοήσει, διατρέχει επί μία εικοσαετία το έργο του Δημήτρη Μίγγα. Με αφετηρία το τελευταίο του μυθιστόρημα, Έρως ανίατος (εκδ. Μεταίχμιο), ο συγγραφέας θα συζητήσει με τον δημοσιογράφο Γιάννη Κοτσιφό και με το κοινό για τα σημεία προσανατολισμού στη διαδρομή αυτή.
Πέμπτη 12/01, 21:00
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ
Yako Trio: Με αρμονίες traditional jazz και ρυθμούς swing
Ένα μουσικό σχήμα νέων παιδιών που επιχειρεί κάτι ολότελα πρωτότυπο και ιδιαζόντως δημιουργικό: ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο Έλληνα μουσικό Γιάννη Κωνσταντινίδη, παίρνοντας τις διασκευές που αυτός έχει κάνει σε παραδοσιακούς σκοπούς και ενορχηστρώνοντας τες για piano jazz trio!
Οι Yako Trio είναι οι Λέανδρος Πασιάς (πιάνο), Γιώργος Κλουντζός – Χρυσίδης (τύμπανα) και Βαγγέλης Βραχνός (κοντραμπάσο).

 

Τρίτη 17/01, 19:00
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΣΙΔΙ
Να σας πει ένα ποίημα το ΚΘΒΕ;
Είστε στη «Ζώγια», πίνετε το τσάι, τον καφέ ή το ποτό σας και κάποιος μπορεί να σας ψιθυρίσει έναν στίχο του Σεφέρη ή του Καβάφη. Θέλετε να ακούσετε ένα ποίημα;
Ηθοποιοί του ΚΘΒΕ, οπλισμένοι… με ποιήματα, βάζουν στόχο να ομορφύνουν το απόγευμα και το βράδυ σας μέσα από την ποίηση. Γιατί η ποίηση δεν γράφεται  μόνο για να διαβάζεται, αλλά για να μιλιέται και ν’ ακούγεται…
Πέμπτη 19/01, 21:00
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΣΙΔΙ
Αγελάδες και διαφωτισμός.
Ένα πρωτότυπο αστικό γουέστερν, με τον Κωστή Ζαφειράκη

Στις πόσες πληροφορίες καίγεται του ανθρώπου ο νους; Πόσο άγρια είναι η Δύση που ζούμε; Μπορεί ένα έξυπνο ψυγείο να γίνει Νίκος Φώσκολος; Ποιά γεγονότα του 1986 άλλαξαν τη ροή της ιστορίας; Μπορείς να τρως  φρουτοσαλάτες βλέποντας House of cards ή χρειάζεσαι κάτι πιο χορταστικό; Τι παθαίνει ο εγκέφαλος από τους πολλούς Πυξ- Λαξ; Τι ακριβώς είναι οι ολοτροπικές αναπνοές;
Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα ενδέχεται να απαντηθούν στην πιο απολαυστική διαδραστική διάλεξη- εξομολόγηση που έγινε ποτέ… ίσως… μπορεί και ναι.
Ο Κωστής Ζαφειράκης σε μεγάλα κέφια, αφηγείται ιστορίες από το φαρ-ουέστ της πραγματικότητας και δίνει ιδέες για το πώς μπορούμε να μονομαχήσουμε με το παράλογο.
Κείμενο: Κωστής Ζαφειράκης. Σκηνοθεσία: Γιάννης Παρασκευόπουλος

 

Κυριακή 22/01, 19:00
ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ
Εγκαίνια της έκθεσης του Δημήτρη Λιολιόπουλου
Οι φόρμες και η σχέση τους με το χώρο, κυριαρχούν στις αφηρημένες συνθέσεις του ζωγράφου Δημήτρη Λιολιόπουλου, του οποίου τη δουλειά θα φιλοξενήσει η «Ζώγια».
Επιμέλεια: Δρ Δωροθέα Κοντελετζίδου
Διάρκεια έκθεσης: 22/01 – 20/02