Ένα παραμύθι για ενήλικες

STUDIO ΝΕΜΕΣΗ

«Πούλα μου ένα όνειρο ή φύγε!». Ο πορτιέρης στην είσοδο του μπαρ είναι αμείλικτος. Όμως ο μουσικός με τις καμένες βλεφαρίδες πρέπει να μπει μέσα, και μάλιστα απόψε, αν θέλει να γλιτώσει από τους δαίμονές του. Η αναζήτησή του θα τον ταξιδέψει από τα βάθη της γης σε μια παγωμένη βουνοκορφή και από το κέντρο του στέρνου του στην κορυφή του εγκεφάλου του. Η σωτηρία του κρύβεται μέσα σ’ ένα κοχύλι. Μόνο που, για να αγγίξει το μυστικό, θα πρέπει να διασχίσει ένα στενό διάδρομο που είναι παγιδευμένος με ένα αίνιγμα. Ο χρόνος του είναι μετρημένος: Τρεις νύχτες. Τρία όνειρα…

NEMESH

Ο Ονειροβάτης του Γιώργου Αντωνιάδη, η παράσταση που παρουσιάζει η ομάδα Νέμεση στο χώρο της, είναι ένα παραμύθι για ενήλικες που συνεχίζουν να ονειρεύονται. Για τη γέννησή του ενώθηκαν τέσσερις τέχνες: Ο Πόλεμος, η Μουσική, ο Χορός και ο Λόγος, ενώ η πηγή του είναι η ανάγκη της βίωσης του παραμυθιού στο εδώ και στο τώρα, με ήρωες που μπορεί να υπάρχουν δίπλα μας. Ή μέσα μας. Στηρίζεται στη συνειδητοποίηση ότι το όνειρο είναι ζωή και ακόμη περισσότερο ότι η ζωή μας είναι προϊόν ενός ονείρου: είτε δικού μας, είτε άλλων.

Η σκηνοθεσία είναι της Τίνας Στεφανοπούλου, η χορογραφία του Γιώργου Αντωνιάδη, η μουσική του Βασίλη Αβδελά, τα σκηνικά και κοστούμια του Στέργιου Πρώιου και επι σκηνής εμφανίζονται οι Γιώργος Αντωνιάδης, Νίκος Νικολαΐδης, Καλλιόπη Σαβρανίδου.

Studio Νέμεση, Δελφών 176 και 25ης Μαρτίου. Πληροφορίες-κρατήσεις στο τηλέφωνο 2310 326230.