Ελένη Τσαλιγοπούλου
Ελένη Τσαλιγοπούλου

Οι συναυλίες της εβδομάδας

Την Παρασκευή 20/1 οι επιλογές είναι αρκετές:

Οι λάτρεις της λάτιν μουσικής έχουν καλό λόγο να επισκεφθούν τον ΜΥΛΟ όπου εμφανίζονται οι Banda Latiniko.
Οι συμπολίτες μας ΑΤΜΑ, το συγκρότημα που ξεσηκώνει με διασκευές, αλλά και δικές του συνθέσεις, εμφανίζεται στο μπαρ-ρέστοραν SHARK.
Για πιο κλασικά γούστα, η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης εμφανίζεται στο Μ2 του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα: την Simfonia Concertante του Χάιντv και την 5η Συμφωνία του Μπετόβεν.
Σε εντελώς ελληνικά ροκ μονοπάτια, ο Λάκης Παπαδόπουλος (ή αλλιώς “Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ”) συναντά τον Γιάννη Γιοκαρίνη στο CLUB του ΜΥΛΟΥ.

Το Σάββατο 21/1 το μενού της βραδιάς είναι ποικίλο:

Οι Σουηδοί Arch Enemy, συγκρότημα-ορόσημο της death metal σκηνής εμφανίζονται στο BLOCK33, μαζί με τους εγχώριους Karma Violens. Από τη Νέα Υόρκη έρχεται ο Milo-Z και η πολυπληθής μπάντα του και μας εγγυώνται μια εκρηκτική φανκ βραδιά στη σκηνή του ΓΑΙΑLIVE.

Ελένη Τσαλιγοπούλου
Ελένη Τσαλιγοπούλου

Μια σπουδαία φωνή από τη Νάουσα εμφανίζεται στο LOVE CASUAL LIVING: η Ελένη Τσαλιγοπούλου σε μια ξεχωριστή συναυλία με εξαιρετικές (όπως πάντα) ερμηνείες.
Η χιπ-χοπ σκηνή προέρχεται από ξεχωριστούς και ευαισθητοποιημένους ανθρώπους που δεν μένουν μοναχά στα λόγια: το Σάββατο στο STAGE 2 του BLOCK33 ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία ξεχωριστή συναυλία για καλό σκοπό: την οικονομική στήριξη του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο. MC Yinka, 12ος Πίθηκος, SMA & Band, Neon, JK1 (Phase 3), Τραγικός Είρωνας, Είδωλο Θολό (Ρώτα Πώς), Χίλια Πρόσωπα, UnknownArtist, Α.Εχθρός, Στοιχειοθέτης, Attackes Raps, Under The Mask, Άγνωστοι Ορίζοντες, Στιγμές, DJ Mice (Total Reality), Στιχόραμα είναι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν.

Τέλος, την Πέμπτη 26/1 εμφανίζεται ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδοποιός Μιλτιάδης Πασχαλίδης στο CLUB του ΜΥΛΟΥ.

Σοφία Μελικίδου