Διονύσης Σαββόπουλος

Συναυλίες

Την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Μαρτίου, ο Παύλος Παυλίδης εμφανίζεται με τους B-Movies στο CLUB ΜΥΛΟΥ. Τις ίδιες μέρες θα εμφανιστεί (εκτός απροόπτου) ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με τα Κίτρινα Ποδήλατα και την Τάνια Κικίδη στο STAGE.

Tην Παρασκευή Μαρτίου, λίγα μέτρα πιο κάτω, στο BLOCK33, δίνει συναυλία ο Ψαραντώνης. Την ίδια βραδιά, στο μικρό ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (το Μ2), εμφανίζεται στο πόντιουμ -αλλά και στο πιάνο ταυτόχρονα- ο Δαβίδ Γκρεϊσαλμέρ διευθύνοντας την ΚΟΘ με έργα των Ραμό και Μότσαρτ.

Το Σάββατο 3 Μαρτίου οι Los Mujeros, σε multi-culti ρυθμούς, παίζουν στο ΓΑΙΑ LIVE και το ίδιο βράδυ στο BLOCK33 θα υπάρχει σκανδιναβικό ντεθ-μέταλ από τους Opeth. Σε άλλο κλίμα, το ίδιο βράδυ, ο Χρήστος Δάντης παρουσιάζει τα καινούργια του τραγούδια στο MAISON CRYSTAL.

Στο Residents εμφανίζονται οι WaterSpace την Κυριακή 4 και οι Loop την Τετάρτη 7 Μαρτίου.

Διονύσης Σαββόπουλος

Οι συναυλίες του Διονύση Σαββόπουλου στο CLUB ΜΥΛΟΥ, που δεν έγιναν τον Φεβρουάριο, θα πραγματοποιηθούν τελικά τις Κυριακές 4 και 11 Μαρτίου. Στον ίδιο χώρο, την Δευτέρα 5 του μήνα εμφανίζεται ο Μιχάλης Τζουγανάκης.

Η ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΑ φιλοξενεί την Δευτέρα 5 Μαρτίου τη Μαρία Θωίδου και την Τρίτη 6 τους ΡαΔΥΟφωνο.

Ευκαιρία για όνειρα made in Caribbean από το 1ο Spring Reggae Festival, που διοργανώνεται την Τετάρτη 7 Μαρτίου στο EIGHTBALL. Θα πραγματοποιηθεί προβολή του ντοκιμαντέρ Studio One Story και θα ακολουθήσει πάρτι με τους Dj Amok, Magma Dee και τα συγκροτήματα Fyah fist και Illbily hitek.

Ένας dj μπορεί να σώσει μια ζωή, ο Κρις Νέμο στις 2 Μαρτίου στο PICADILLY MINUS, o Ντάνιελ Μπορτζ στις 3 του μήνα στο LUST (VILKA), o The Magician (πρώην Aeroplane) την ίδια βραδιά στο ΓΑΙΑ LIVE και ο Τζον Κένεντι στις 7 Μαρτίου στο TOKYO BAR.

Σοφία Μελικίδου