Λουκέτο στα Ster City Gate

Από την περασμένη Πέμπτη 19 Ιανουαρίου έπαψε να λειτουργεί ο μοναδικός πολυκινηματογράφος που υπήρχε στη δυτική Θεσσαλονίκη: το Ster City Gate. Και μετά το κλείσιμο πριν από αρκετά χρόνια του κινηματογράφου Τιτάνια στη Λαγκαδά στη δυτική Θεσσαλονίκη δεν λειτουργεί καμία κινηματογραφική αίθουσα! Το Ster City Gate άνοιξε τις πύλες του το 2005 και ήταν ο δεύτερος πολυκινηματογράφος Ster που λειτούργησε στη Θεσσαλονίκη μετά από αυτόν του εμπορικού κέντρου Μακεδονία στην Πυλαία. Διέθετε έξι αίθουσες, μία vip αίθουσα ενώ το καλοκαίρι λειτουργούσε στην ταράτσα του και θερινό σινεμά.

«Οι κινηματογραφικές βραδιές στις αίθουσες του εμπορικού κέντρου City Gate στη δυτική μεριά της πόλης αποτελούν μια όμορφη ανάμνηση», αναφέρει με λιτή της ανακοίνωση η Ster Cinemas.
Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι τα Ster Cinemas είναι ελληνική εταιρεία και συμμεριζόμενα τις δύσκολες μέρες έχουν προχωρήσει στη μοναδική προσφορά της μείωσης του εισιτηρίου στα 6,50 ευρώ με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη, όπου η ανταπόκριση του κοινού είναι εντυπωσιακή. Ελπίζουμε να ευσταθεί η πληροφορία πως οι 25 εργαζόμενοι στο Ster City Gate θα μεταφερθούν στον πολυκινηματογράφο Ster Μακεδονία. Δύσκολοι καιροί λοιπόν όχι μόνο για τις μονήρεις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά και για τα πολυσινεμά.

Η κρίση έχει μεταφερθεί και στα κινηματογραφικά πράγματα…

φ.ν.