Η Έδεσσα καλωσορίζει το καλοκαίρι
Vegoritida Festival 2016 στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα
Το Vegoritida Festival, έχει γίνει πια θεσμός και «κλείνει» και φέτος καλοκαιρινά μουσικά «ραντεβού» με Έλληνες καλλιτέχνες που όλοι αγαπάμε.
Παρασκευή 1 Ιουλίου: Πρώτη συνάντηση με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες δεν χρειάζονται συστάσεις. Έχουν στις «αποσκευές» τους σαράντα χρόνια μουσικές και θα μοιραστούς για πολλοστή φορά την ίδια σκηνή.
Σάββατο 2 Ιουλίου: Τη σκυτάλη παίρνει η Μελίνα Ασλανίδου η οποία μετά από έναν πετυχημένο χειμώνα αρχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία με τίτλο «Καλοκαίρι αγκαλιά μου…» και που με μια καινούρια μπάντα με εξαιρετικούς μουσικούς θα μας χαρίσει μια υπέροχη βραδιά με ένα απρόβλεπτο ρεπερτόριο γεμάτο εκπλήξεις.