ΕΙΡΗΝΗ

Ειρήνη στο Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ της Δελίνας Βασιλειάδη

ΕΙΡΗΝΗΛόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου και του μεγάλου αριθμού κρατήσεων η εταιρεία Θεάτρου TheatrAction παρατείνει για μία ακόμη Κυριακή στις 11.30 την Ειρήνη της που στεγάζεται στο θέατρο Αυλαία, ενώ για τα σχολεία οι παραστάσεις συνεχίζονται τις καθημερινές μέχρι την Άνοιξη κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 6979 720605.

ΕΙΡΗΝΗ

Πρόκειται για μία παράσταση που ενθουσίασε παιδιά προσχολικής ηλικίας, παιδιά δημοτικού γυμνασίου και λυκείου, που έκανε τους ενήλικες να γελάσουν αλλά και να κλάψουν από συγκίνηση. Μία παράσταση με μεγάλη δυναμική που κάτι έχει να πει σε όλους! Μία παράσταση «γραμμένη» στην παγκόσμια γλώσσα των παιδιών με ανεπτυγμένους κώδικες σωματικού θεάτρου, χορογραφίες και  συχνή χρήση μάσκας, κούκλας και μαριονέτας.  Ένα ταξίδι στον χρόνο, στο τότε, στο τώρα και στο πάντα με νταούλι, μικρά κρουστά, λύρα, κιθάρα, βιολί και μπουζούκι! Μία παράσταση που κανένας δεν πρέπει να χάσει γιατί «η Ειρήνη και ο Πόλεμος είναι υπόθεση του καθένα από μας»!

ΕΙΡΗΝΗ

 

Διασκευή Κειμένου – Σκηνοθεσία: Δέσποινα Σαρόγλου

Μουσική Σύνθεση – Ενορχήστρωση: Αγγελική Κωστάκη

Χορογραφίες: Τάσος Παπαδόπουλος

Σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια: Δέσποινα Σαρόγλου

Σκηνογραφικές κατασκευές: Αλεξάνδρα Μπουσουλέγκα, Ράνια Υφαντίδου

Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης

Ερμηνευτές: Σίσσυ Δαμδούμη, Βαγγέλης Καλλίτσογλου,Κωνσταντίνος Κάτσος, Αγγελική Κωστάκη,Γιάννης Τσιακμάκης και Μάρι Χεκιμιάν

 

 

Δελίνα Βασιλειάδη