ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ.

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 20.00 και την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 21.00 το Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ φιλοξενεί την εξαιρετική παράσταση που έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς Η πόρνη από πάνω του Αντώνη Τσιπιανίτη σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη με την ταλαντούχα Κατερίνα Διδασκάλου. Η πρωταγωνίστρια της ιδιαίτερα επιτυχημένης παράστασης απάντησε στις ερωτήσεις του φιλμ νουάρ και της Δελίνας Βασιλειάδη.

ΔΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ: Καλησπέρα σας. Μιλήστε μας λίγο για σας. Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την τέχνη;

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ: Στα 14 μου, όταν ο πατέρας μου υπηρετούσε ως δικαστικός στην Καλαμάτα, οι τελειόφοιτοι στο Γαλλικό Ινστιτούτο όπου φοιτούσα, μου πρότειναν να κάνω το μικρό ρόλο της καμαριέρας στην παράσταση για το τέλος του χρόνου. Τα σχόλια για την ερμηνεία μου ήταν τόσο ενθαρρυντικά που αποτέλεσαν το έναυσμα για να πάρει μορφή η εγγενής ροπή προς το θέατρο που ήταν από πάντα μέσα μου. Είμαι πολύ τυχερή που κατάλαβα τόσο νωρίς τι ακριβώς ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Ακολούθησε η Δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου παράλληλα με τη Φιλοσοφική Σχολή και μετά ή υποτροφία από το Ίδρυμα Ωνάση για τη Ν. Υόρκη. Στην παραμονή μου εκεί οφείλω το ότι παίζω στα αγγλικά και στα γαλλικά.

Δ.Β.: Μιλήστε μας για την παράσταση «Η Πόρνη από πάνω» στην οποία πρωταγωνιστείτε.

Κ.Δ.: Είναι μια παράσταση που ολοκληρώνει στο τέλος του μήνα μια εξάχρονη πετυχημένη πορεία! Είναι η προσέλευση του κόσμου αλλά κυρίως τα σχόλια που ακούω μετά που μου δίνουν την όρεξη και την ώθηση να την συνεχίζω παράλληλα με ό,τι άλλο κάνω Χαίρομαι που ένα νεοελληνικό έργο έχει τέτοια απήχηση στον κόσμο και επιβεβαιώνει την άποψή μου ότι έχουμε πολύ αξιόλογους θεατρικούς συγγραφείς. Ο Αντώνης Τσιπιανίτης κατορθώνει μέσα από ένα γυναικείο μονόλογο να ακουμπήσει τις ψυχές των θεατών ανεξαρτήτως ηλικίας .φύλου, μορφωτικού επιπέδου. Με άλλα λόγια κατόρθωσε να γράψει ένα κλασσικό έργο.

[wp_ad_camp_1]

Δ.Β.: Μελλοντικά σχέδια.

Κ.Δ.: Μετά τη Θεσσαλονίκη φεύγω αμέσως για Βρυξέλλες και Λουξεμβούργο με την ίδια παράσταση και επιστρέφοντας αρχίζω πρόβες για το θεατρικό μιούζικαλ ΚΑΜΠΑΡΕ όπου υποδύομαι τη Φροϋλάιν Σνάιντερ και θ´ αρχίσει να παίζεται στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ από 1 Φεβρουαρίου μέχρι 1 Απριλίου.

Δ.Β.: Και τέλος, η φιλοσοφία σας με μια φράση.

Κ.Δ.: Σεβασμός στον πλανήτη που μας φιλοξενεί και στον εαυτό μας.

Δ.Β.: Σας ευχαριστώ θερμά κι εύχομαι καλή επιτυχία.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ.

 

[wp_ad_camp_1]

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ.