Τα live της εβδομάδας…

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου οι επιλογές σας είναι αρκετές. Για όσους θέλουν να κινηθούν σε ροκ ρυθμούς, σίγουρα ξεχωρίζουν οι Radio Moscow στο ΓAIA LIVE στις 21:00, με αντίτιμο 12-15 ευρώ, ενώ το hip-hop/rap έχει την τιμητική του στο BLOCK33, όπου στις 21:00 ξεκινά το 8 Drunken Masters Party με είσοδο 10 ευρώ. Οι φαν της μίξης της τζαζ με τη ροκ έχουν δυο εξαιρετικές επιλογές: από τη μία η φωνάρα της Σωτηρίας Κόλλια και η μουσική του Χρήστου Αναστασιάδη στο lobby του ξενοδοχείου HYATT στις 20:00 (είσοδος 15 ευρώ) και από την άλλη η σύμπραξη του Κώστα Μαγγίνα και του Αγαμέμνονα Μάρδα με τον Ντέιβιντ Λιντς και τον Νίκο Καπηλίδη στο BURLESQUE στις 22:00 (είσοδος 5 ευρώ). Όσοι αρέσκονται στον ήχο της Ανατολής, μπορούν να ακούσουν τον λεβαντιανό ουτίστα Ζιάντ Ρατζάμπ στο ΑΥΓΟ στις 21:00, με εισιτήριο 7 ευρώ. Η ελληνική μουσική εκπροσωπείται από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο PRINCIPAL στις 22:00 (εισιτήριο 15 ευρώ), από τους Χειμερινούς Κολυμβητές  και τον αστείρευτο Αργύρη Μπακιρτζή στο BLOCK33 στις 21:00 (εισιτήριο 10-12 ευρώ) και από την Ευρυδίκη στο REGENCY CASINO στις 22:00 (εισιτήριο 8 ευρώ).

live evdomadas-radio moscow

Το Σάββατο 9 Μαρτίου συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους από την προηγούμενη μέρα η Σωτηρία Κόλλια και ο Χρήστος Αναστασιάδης, οι Μαγγίνας-Μάρδας-Λιντς-Καπηλίδης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ευρυδίκη. Επίσης, μπορείτε να ακούσετε καλή ελληνική μουσική στη ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ στα Λαδάδικα (ώρα 22:00 και εισιτήριο 5 ευρώ) από τους Παντελή Θεοχαρίδη Βασίλη Πρατσινάκη Μαρία Φραγκούλη Νίκο Ταλέα και Γεωργία Νταγάκη. Εκτός από αυτούς, η Ελένη Βιτάλη εμφανίζεται με τον Νίκο Ξύδη στο LOVE CASUAL LIVING στις 22:30 με εισιτήριο 10 ευρώ. Επίσης, στο STAGE στις 22:30 (εισιτήριο 15 ευρώ) ανεβαίνει το Μαζί αυτοσχεδιάζουμε, με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μίλτο Πασχαλίδη, Δήμητρα Παπίου, Δημήτρη Σταρόβα και τους Opera Chaotique. Ξένη μουσική -και πιο συγκεκριμένα, αυτή των Gypsy Box– θα ακούσετε με 10 ευρώ στις 23:00 στο BLOCK33.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου χαράς ευαγγέλια για τους φαν του μέταλ, καθώς στις 21:30 στο PRINCIPAL θα εμφανιστούν με αντίτιμο από 23 έως 35 ευρώ οι Helloween και οι Gamma Ray με support τους Shadowside. Στην άλλη άκρη της πόλης, και πιο συγκεκριμένα στο SHARK, από τις 21:00 και μετά, θα εμφανιστεί ο Claptone με ένα dj set. Εκτός από αυτούς, εμφανίζεται και πάλι η Ελένη Βιτάλη στο LOVE CASUAL LIVING.

live evdomadas-eleni vitali

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου, από τις 21:00 και μετά, μπορείτε με 19 ευρώ να δειπνήσετε υπό τους ήχους της πιανιστικής μονομαχίας των Γρηγόρη Σιμαδόπουλου και Χρήστου Δίγκα και της φωνής της Ελευθερίας Μυτυλιού στο ALFREDO’S GRAND DINING. Το σκηνικό θα λάβει χώρα και την επομένη, την Πέμπτη 14 Μαρτίου. Στις 21:00 επίσης, στη ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ εμφανίζονται ο Θάνος Μικρούτσικος και η Ρίτα Αντωνοπούλου (εισιτήριο 8-10 ευρώ). Και η εναλλακτική πρόταση είναι τα Κορίτσια για Φίλημα στο ROVER στις 22:00. Με επιρροές από Νίκο Καρβέλα και Κώστα Πρέκα, δεν θα ακούστε πουθενά αλλού καλύτερο rock ‘n’ troll από αυτό!
Καλή ακρόαση, ό, τι κι αν επιλέξετε!

Μαριάννα Βασιλείου